Πληροφορίες Κατασκευαστή

Πληροφορίες Κατασκευαστή

 

1. Η ιστορία της Aquaphor
 

  Όλα άρχισαν στις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν, σε ένα από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, ένας γιατρός στον τομέα της Χημικής Μηχανικής Joseph Schmidt, πρώην Iosifom Shmidtom, που μετανάστευσε από το Λένινγκραντ το 1979 και οι δύο συνάδελφοί του οργάνωσαν την Electrophor Corp. Δύο χρόνια αργότερα, στις 27 Ιανουαρίου 1992, στην Αγία Πετρούπολη, ο Joseph Schmidt ίδρυσε την εταιρεία "Aquaphor", ως θυγατρική της Electrophor Corp.

 

 Η άφιξη της εταιρείας στη ρωσική αγορά συνέπεσε με τις μειώσεις στην κρατική χρηματοδότηση για τα κοινωνικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την παροχή νερού, προκαλώντας έτσι μία κατάσταση όπου ο καθένας αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ποιότητας του πόσιμου νερού από μόνος του. Ο κορυφαίος ειδικός τεχνικός και μέτοχος της "Aquafor" Alexander Polyakov μας υπενθυμίζει "Σχεδόν σε κάθε διασταύρωση έβλεπες σκουριασμένες σωλήνες για πόσιμο νερό, ένα θλιβερό θέαμα". Η "Aquaphor" βοήθησε πολύ στην επίλυση αυτού του προβλήματος, κατασκευάζοντας και διαθέτοντας στην αγορά ένα αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης στην πιο προσιτή τιμή.

 

2. Στόχος μας να παράγουμε τα καλύτερα φίλτρα του κόσμου σε προσιτή τιμή
 

  Στην "Aquaphor" έχουμε θέσει ως στόχο να παράγουμε τα καλύτερα συστήματα φιλτραρίσματος νερού στον κόσμο, σε προσιτή τιμή. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, εκτελούμε ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής από την ιδέα έως στο προϊόν τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Η όλη διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας.

 Ίσως να αναρωτηθείτε: "Γιατί δεν είναι πιο εύκολο να αγοράσετε και να συγκεντρώσετε όλα τα μέρη του φίλτρου κάτω από το εμπορικό σήμα σας;"
 Ίσως. Αλλά η κάθετη παραγωγή είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα φίλτρων για εσάς. Εξάλλου, η δική μας παραγωγή, μας επιτρέπει να:


 - Χρησιμοποιούμε υψηλότερης ποιότητας υλικά και πιο αποδοτικές τεχνολογίες χωρίς να ακριβαίνουν τα φίλτρα.
 - Βελτιώνουμε συνεχώς τα φίλτρα χρησιμοποιώντας νέες εξελίξεις.
 - Ασκούμε Ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής για να δημιουργούμε πιο αξιόπιστα φίλτρα.
 - Ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις προσδοκίες σας.

 

 

3. Ποιότητα σημαίνει τα πάντα

           

 Κάθε μία από τις 80+ πατέντες μας αντιπροσωπεύει μια επιστημονική ανακάλυψη ή εφεύρεση, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα του φίλτρου νερού σας.

 Όλα τα υλικά που αποκτούμε για την παραγωγή φίλτρων όπως τα πλαστικά, ενεργός άνθρακα και οι ρητίνες υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.
 

 


 

Παρά το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους διεθνείς προμηθευτές (π.χ. BASF, John Guest, Mitsubishi, Purolite), το Ερευνητικό Κέντρο της "Aquafor" εξετάζει κάθε παρτίδα των αποκτηθέντων υλικών και παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του προϊόντος. Η "Aquaphor" υποβάλλεται σε ετήσια πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, και τα φίλτρα μας πήραν NSF και LGA πιστοποίηση.
 

4. Πιστοποιήσεις

 

4. Διεθνή επιτυχία και αυξανόμενη αναγνώριση σε όλο τον κόσμο


 Σε όλη την διάρκεια των χρόνων από την ίδρυσή της στις 27 Ιανουαρίου 1992 στην Αγία Πετρούπολη μέχρι και σήμερα, η "Aquaphor" έχοντας πάντα ως στόχο να παράγει τα καλύτερα συστήματα φιλτραρίσματος νερού στον κόσμο, κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχμής, πραγματοποιώντας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και εκατοντάδες πειράματα, ανέπτυξε και συνεχίζει να αναπτύσσει τεχνολογίες (οι τεχνολογίες "Aquaphor" προστατεύονται από 80 διπλώματα ευρεσιτεχνίας) για τη δημιουργία ανθεκτικών και εξαιρετικά αποτελεσματικών φίλτρων νερού πού είναι εύκολα στην χρήση.

 Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με σαφείς στρατηγικές μάρκετινγκ (δημόσιες συγκρίσεις με ανταγωνίστριες εταιρίες που ανέδειξαν την ανωτερότητα των φίλτρων νερού "Aquafor") είχαν ως αποτέλεσμα την διεθνή επιτυχία και αυξανόμενη αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Έτσι η "Aquafor" εξελίχθηκε σε μια διεθνή εταιρεία με εγκαταστάσεις παραγωγής και έρευνας στην Εσθονία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Περισσότερες από 17 εκατομμύρια οικογένειες από 48 χώρες ήδη επωφελούνται από τη χρήση των προϊόντων "Aquaphor", έχοντας πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.