Πιστοποιήσεις Aquaphor

Πιστοποιήσεις Aquaphor


Εκτεταμένες έρευνες στα παρασκήνια για φαινομενικά απλά προιόντα

 Ως αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και εκατοντάδων πειραμάτων, έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία να δημιουργούμε ανθεκτικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά φίλτρα νερού που είναι εύκολα στη χρήση σε πραγματικές συνθήκες.

 

 Ο στόχος των φίλτρων νερού είναι να απομακρύνουν τις ακαθαρσίες από το νερό. Είναι πολύ σημαντικό οι ρύποι που συσσωρεύονται στο φίλτρο, να μην διαλύονται ξανά στο νερό κατά την διαδικασία της διήθησης του μέσα από το φίλτρο.


Δεν είναι απλά ένα φίλτρο νερού

 Όταν μιλάμε για καθαρό πόσιμο νερό, ενώ δεν ζούμε υπό τις καλύτερες συνθήκες... φθαρμένοι σωλήνες, ατυχήματα, επιδείνωση της οικολογίας, κλπ. Ένα σωστό φίλτρο νερού θα πρέπει να φροντίσει για όλες αυτές τις ανησυχητικές καταστάσεις και να προστατεύσει την υγεία μας σε οποιαδήποτε περίπτωση.

 

 Αλλά είναι κάθε φίλτρο νερού ικανό;

 Στη δημιουργία των φίλτρων νερού “Aquaphor”, ψάχναμε τρόπους για να εξαλείψουμε τα μειονεκτήματα των συμβατικών φίλτρων: πώς να καθαρίσουμε κάθε σταγόνα του νερού, πώς να αφαιρέσουμε τα βαρέα μέταλλα, πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα, ενώ ταυτόχρονα να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του φίλτρου.

 

 Οι περισσότεροι κατασκευαστές οικιακών φίλτρων νερού έχουν δανειστεί τεχνολογία επεξεργασίας νερού από βιομηχανικά συστήματα. Ωστόσο, αυτή η επιλογή συνεπάγεται μια σειρά ατελειών. Τέτοια φίλτρα είτε καθαρίζουν ελάχιστα το νερό είτε η αποτελεσματικότητά τους στον καθαρισμό του νερού μειώνεται γρήγορα.

 

 Η εταιρεία “Aquaphor” από την αρχή ασχολήθηκε με την ανάπτυξη τεχνολογιών για την παραγωγή φίλτρων οικιακής χρήσης. Η ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών είναι ο λόγος για τον οποίο τα φίλτρα “Aquaphor” αποτελούν τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων νερού.

 

 Τα φίλτρα “Aquaphor” ξεπερνούν τους ανταγωνιστές τους:

 - Ως προς την αποτελεσματικότητα καθαρισμού του νερού από κοινές ακαθαρσίες (άμμος, άργιλος, σκουριά, κτλ.)

 - Ως προς την αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης οργανικών ακαθαρσιών (φαινόλες, παρασιτοκτόνα, χλωριούχες ενώσεις, κτλ.)

 - Ως προς την αποτελεσματικότητα εξάλειψης δυσάρεστων γεύσεων και οσμών.

 - Ως προς την αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης των ιόντων βαρέων μετάλλων.

 - Ως προς την απομάκρυνση του κολλοειδούς σιδήρου (ένα κίτρινο ίζημα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και στις συσκευές).

 - Ως προς την απομάκρυνση μικροβίων, βακτηρίων και ιών.

 - Ως προς την ταχύτητα καθαρισμού του νερού.

 - Ως προς τη διάρκεια ζωής τους.

 

 Στην συνεχή έρευνα για υψηλότερη ποιότητα φιλτραρίσματος του νερού, η Aquaphor έχει αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει μοναδικές και αποκλειστικές τεχνολογίες καθαρισμού νερού. Μεταξύ αυτών είναι:

Aqualen

 Το Aqualen είναι ένα μοναδικό ινώδες υλικό που δημιουργήθηκε από την Aquaphor. Ως συστατικό του φίλτρου, μειώνει αποτελεσματικά τα βαρέα μέταλλα όπως ο χαλκός, ο μόλυβδος, ο σίδηρος, ο υδράργυρος και τα ραδιενεργά ισότοπα. Λόγω των υδρόφιλων ιδιοτήτων του, η ίνα Aqualen διευκολύνει τη ροή του νερού μέσω του φίλτρου, ενώ παράλληλα αυξάνει την αποτελεσματικότητα φίλτρανσης.

 

Isotropic Adsorption Matrix

 Η τεχνολογία I.A.M. επιτρέπει τον καθαρισμό και της τελευταίας σταγόνας νερού. Ενεργώντας σαν τις ρίζες ενός δέντρου, οι ίνες Aqualen διεισδύουν μέσα στο φίλτρο και δεσμεύουν τους απορροφητικούς κόκκους άνθρακα δημιουργώντας μία πυκνή δομή (φανταστείτε κόκκους ρυζιού παγιδευμένους μέσα σε ένα πολύ πυκνό δίχτυ το οποίο διεισδύει παράλληλα και ανάμεσά τους). Το νερό κατανέμεται ομοιόμορφα στο φίλτρο, πράγμα που συμβάλλει σε έναν πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό. Στα φίλτρα Aquaphor, χάρη στην τεχνολογία I.A.M., δεν υπάρχουν επιπλέοντα σωματίδια που θα μπορούσαν να συμβάλουν στο σχηματισμό διόδων μέσω των οποίων μπορεί να περάσει αφιλτράριστο το νερό.

 

Dynamic Fixation of Silver

 Στα φίλτρα Aquaphor χρησιμοποιούμε μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο αντιμετώπισης της διάδοσης των βακτηριδίων. Χάρη στην τεχνολογία D.F.S., ιόντα ενεργού αργύρου στερεώνονται σταθερά στις ίνες Aqualen, παρέχοντας προστασία από τους μικροοργανισμούς. Η χρήση αυτού του αργύρου πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

 

DWAY - Βέλτιστη μεταλλοποίηση

 Με το D.W.M. παίρνετε πάντα υγιεινό πόσιμο νερό, ανεξάρτητα από την αρχική του ποιότητα. Χάρη στην τεχνολογία DWAY, το νερό εμπλουτίζεται με ένα ισορροπημένο μείγμα φυσικών μεταλλικών στοιχείων όπως το κάλιο και το μαγνήσιο. Η συγκέντρωση ορυκτών στοιχείων στο νερό κυμαίνεται από 0,2 έως 0,5 mg. Eq (ppm) που έχει ευεργετικά αποτελέσματα για το σώμα σας και συμβάλλει στην εναρμόνιση των βιολογικών διεργασιών.

 

C.F.B. / CarbFiber Block

 Το C.F.B. είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην παραγωγή φίλτρων με μπλοκ άνθρακα χρησιμοποιώντας ίνες Aqualen. Τα φίλτρα που παράγονται με αυτή την τεχνολογία είναι πιο αποτελεσματικά και ανθεκτικά, ακόμη και σε πολύ μολυσμένα νερά.

 

I.C.M. Iterative Computer Modelling

 Η τεχνολογία προσομοίωσης σε υπολογιστή βοηθά στην καλύτερη επιλογή υλικών και σχεδιασμού για τα προϊόντα Aquaphor. Κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης δοκιμάζουμε την αντίσταση, την ανθεκτικότητα και άλλα χαρακτηριστικά των φίλτρων που είναι σημαντικά για την άψογη λειτουργία τους. Για παράδειγμα χάρη στην προηγμένη τεχνολογία I.C.M. το κάθε φίλτρο είναι κατασκευασμένο να αντέχει πίεση μέχρι και 45 ατμόσφαιρες.

 

CLICK & TURN

 Παρά την τεχνολογική πολυπλοκότητα, τα φίλτρα νερού Aquaphor είναι εργονομικά και εύχρηστα. Για να αντικαταστήσετε χρησιμοποιημένα φίλτρα, δεν χρειάζεστε ειδικές ικανότητες ή εργαλεία. Ένα κλίκ, περιστρέψτε και σε ελάχιστο χρόνο αντικαταστήστε το φίλτρο σας δίχως την απαραίτητη παρουσία Τεχνικού.

 

H.S.S. Hazard Safe Service

 Με την τεχνολογία H.S.S., η χρήση των φίλτρων Aquaphor είναι ακόμα πιο πρακτική και ασφαλής. Τα φίλτρα αντικαθίστανται μαζί με το περίβλημα τους για να μην έρχεστε σε επαφή με το περιεχόμενο του φίλτρου το οποίο περιέχει επικίνδυνους μολυσματικούς παράγοντες οι οποίοι απορροφώνται κατά τη διάρκεια λειτουργίας του φίλτρου.

 

Τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα καθαρισμού των υδάτων.

 Το επιστημονικό και σχεδιαστικό δυναμικό της εταιρείας και η σοβαρή προσέγγιση της ποιότητας, της επέτρεψαν να πάρει δικαιολογημένα τη θέση ενός τεχνολογικού ηγέτη στον τομέα καθαρισμού των υδάτων.

 

 Όλα αυτά έγιναν δυνατά λόγω του γεγονότος ότι η εταιρεία Aquafor είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές φίλτρων νερού που εφαρμόζουν ανεξάρτητα ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής. Σε όλα τα στάδια - από την ανάλυση των αναγκών του καταναλωτή, στη δημιουργία του τελικού προϊόντος - η Aquafor ελέγχει πολύ σοβαρά τον ποιοτικό έλεγχο.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.