Κανάτα με Φίλτρο Νερού

Κανάτα με Φίλτρο Νερού

 

 

Κανάτες με φίλτρο νερού
 

Η κανάτα με φίλτρο νερού Aquafor - Η καλύτερη από τις εννέα κανάτες με φίλτρο νερού στην Γερμανία.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών της "Stiftung Warentest " Ινστιτούτο Δοκιμών Καταναλωτικών Αγαθών στην Γερμανία (Ιδρύθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας της Γερμανίας).

 

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor - πρώτη στην Γερμανία
 

Η δοκιμή διεξήχθη κάτω από αυστηρούς ελέγχους από το ινστιτούτο ποιοτικού ελέγχου προϊόντων "Stiftung Warentest" το 2015 στη Γερμανία. 50 χρόνια η Stiftung Warentest προστατεύει τα συμφέροντα του καταναλωτή. Η “Stiftung Warentest" είναι ένας οργανισμός που προστατεύει τα συμφέροντα του μέσου καταναλωτή εδώ και 50 χρόνια στη Γερμανία. Οι Γερμανοί είναι πολύ ευαίσθητοι για την ποιότητα των προϊόντων για τα οποία ξοδεύουν τα χρήματά τους και ακούν τις απόψεις των ειδικών της "Stiftung Warentest". Το Ινστιτούτο έχει επανειλημμένα αποδείξει την αμεροληψία και τον επαγγελματισμό του, ακόμη και αν η κακή ποιότητα ενός προϊόντος βρίσκεται κάτω από ένα γνωστό εμπορικό σήμα, τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν. Κάθε φορά που οι μη ικανοποιημένοι παραγωγοί προϊόντων από την αλήθεια των αποτελεσμάτων, προχωρούν σε δίκες για να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα, η "Stiftung Warentest" κερδίζει πάντα. Τα προϊόντα που θα δοκιμαστούν, οι ειδικοί τα αγοράζουν από ένα κανονικό κατάστημα, ή και από ένα απλό άτομο. Αυτός είναι ένας αυστηρός κανόνας. Δεν υπάρχουν "ειδικά δείγματα" από την υπό δοκιμή εταιρεία παρά μόνο το προϊόν αυτό που καταλήγει στα χέρια του καταναλωτή.
 

Ποια κανάτα με φίλτρο νερού κέρδισε;
 

Για την δοκιμή επιλέχθηκαν 9 μοντέλα κανατών με φίλτρο νερού. Μεταξύ αυτών ήταν μοντέλα Γερμανών, Ιαπώνων, Σουηδών και Κινέζων κατασκευαστών και ένα μοντέλο ρωσικής παραγωγής. Τα φίλτρα δοκιμάστηκαν σε 20 παραμέτρους. Συγκεκριμένα, στην αποσκλήρυνση του νερού, στον καθαρισμό από ρύπους όπως: οργανοχλωρικές ενώσεις, παρασιτοκτόνα, βαρέα μέταλλα (μόλυβδος και χαλκός), βακτήρια και άλλα.

Η υψηλότερη βαθμολογία για το σύνολο όλων των παραμέτρων και η αναλογία τιμής / ποιότητας ελήφθη από μία κανάτα με φίλτρο νερού με το εμπορικό σήμα Klin-Tec. Κάτω από το εμπορικό σήμα Klin-Tec στη Γερμανία, πωλείται το φίλτρο Aquaphor.

Η δεύτερη και η τρίτη θέση λήφθηκαν από μοντέλα της διάσημης γερμανικής μάρκας Brita. Με βάση το αποτέλεσμα της δοκιμής, μπορούμε να μιλήσουμε για την ποιότητα των προϊόντων της Aquaphor στο σύνολό τους, καθώς τα πρότυπα ποιότητας και οι απαιτήσεις των υλικών για διάφορους τύπους μονάδων φίλτρανσης είναι εξίσουυψηλές όπως και στις κανάτες.

 ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
 

Πατήστε στο κάθε προϊόν για περισσότερες πληροφορίες.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Κανάτα Aquaphor Artic

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor A5. Συμβατή με φίλτρα Aquaphor A5, A5(+Mg), A5H, B100-5, B100-8

27,00€ 19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Κανάτα Aquaphor Prestige

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor A5. Συμβατή με φίλτρα Aquaphor A5, A5(+Mg), A5H, B100-5, B100-8

27,00€ 17,41€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,04€