Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ - ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν μεταφορικά, για όλη την Ελλάδα άνω των 80€ (3,00€ χρέωση κάτω από 80€). Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), με παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφορών. Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε ενημέρωση από την εταιρία ταχυμεταφορών, για την πορεία του δέματός σας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ - ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΚΥΠΡΟΣ

Δωρεάν μεταφορικά, για όλη την Κύπρο άνω των 50€ (5€ χρέωση κάτω από 50€). Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), με παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφορών. Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε ενημέρωση από την εταιρία ταχυμεταφορών, για την πορεία του δέματός σας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΩΝ - ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ.

Τα έξοδα αποστολής για τα θερμαντικά σώματα εξαιτίας του σχετικά μεγάλου όγκου και βάρους ( 5 κιλά έως 38 κιλά ), θα εξετάζονται κατά περίπτωση, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και από το φυσικό μας κατάστημα (Λένορμαν & Οιδίποδος 19, Κάτω Σεπόλια 104 43 Αθήνα - 4ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, αφού πρώτα σας ενημερώσουμε πως η παραγγελία σας είναι ολοκληρωμένη.

Η παραγγελία παραμένει στο κατάστημα για 3 ημερολογιακές ημέρες.