Aquaphor Topaz

-19% Aquaphor Topaz

  
 

Νέας τεχνολογίας φίλτρο νερού βρύσης, με ενσωματωμένο κουμπωτό ανταλλακτικό, με λευκό κορμό και αντάπτορα.Το φίλτρο νερού βρύσης Topaz, συνδυάζει την οικονομία με την πιο προηγμένη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής στα φίλτρα νερού από την Aquaphor.
Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - USApatent N 6,299,771.

 Αυτό το συμπαγές φίλτρο ενεργού άνθρακα καρμπόν μπλοκ (0,7mc) με πολυμερή ίνες και βακτηριοστατικό ασήμι, αφαιρεί το χλώριο, τη σκουριά, τα βαρέα μέταλλα, μυρωδιές, κολοβακτηρίδια, φυτοφάρμακα, οργανικές ενώσεις και εκατοντάδες άλλες επιβλαβείς ουσίες, αφήνοντας τις υγιείς απαραίτητες για τον άνθρωπο ανόργανες ουσίες στο νερό.


Προηγμένη Τεχνολογία

 

Το AQUALEN είναι υλικό ινών ενεργού φυτικού άνθρακα. Το AQUALEN έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων. Παρέχει ένα ρυθμό προσρόφησης (δύο τάξεις μεγέθους υψηλότερο από τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα) και την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και ίχνη συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανικών ακαθαρσιών, όπως παρασιτοκτόνα, τριαλογονομεθάνες, χλωροφαινόλες και φαρμακευτικά προϊόντα

Οι ιδιότητες υψηλής πορώδους και ανταλλαγής ιόντων του AQUALEN ενισχύουν περαιτέρω την υπεροχή του σε προσρόφησης συγκρινόμενο με τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα. Ο κύριος λόγος είναι η μικρή διάμετρος της ίνας και επομένως η πολύ μεγάλη εξωτερική επιφάνεια ανά μονάδα βάρους (μία έως δύο τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες εξωτερικές επιφάνειες από τον κοκκώδη). 

Η επιφάνεια απορρόφησης Aqualen είναι 33 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών απορροφητικών ιόντων ανταλλαγής. Τα φίλτρα που βασίζονται στην τεχνολογία Aqualen είναι περισσότερο από 10 φορές ταχύτερα και πιο αξιόπιστα από τα συμβατικά φίλτρα.

 

Το IAM είναι μια τεχνολογία κατασκευής ενός μέσου φιλτραρίσματος νερού με υψηλής πυκνότητας απορροφητικά υλικά.

Όταν το Aqualen αναμειγνύεται με κοκκώδη απορροφητικά υλικά, η τεχνολογία IAM δημιουργεί ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι το μίγμα προσρόφησης επιτυγχάνει τις μοναδικές και υψηλές αποδόσεις. Το IAM εμποδίζει το φαινόμενο διοχέτευσης και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της ροής του νερού σε όλο το φίλτρο.

 

Η τεχνολογία DFS είναι η μέθοδος εφαρμογής αργύρου στην πιο ενεργή ιοντική μορφή της για τις ίνες AqualenTM.

Το DFS αυξάνει σημαντικά τα βακτηριοκτόνα αποτελέσματα σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, τα οποία χρησιμοποιούν μεταλλικό ασήμι που αποτίθεται σε ενεργό άνθρακα. Χάρη στην τεχνολογία DFS, τα φίλτρα AQUAPHOR πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και υγιεινής.

 

Η τεχνολογία HSS εξαλείφει την επαφή του καταναλωτή με τα απορροφητικά υλικά και τους επικίνδυνους ρύπους που απορροφούνται κατά τη λειτουργία του φίλτρου.

Τα φίλτρα AQAUPHOR ορίζουν το παγκόσμιο πρότυπο για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών.

 

Τεχνολογία που δεν απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία και ειδικές γνώσεις για την εγκατάστασή του.

Προσφέρει γρήγορη και εύκολη συντήρηση, χάρη στα κουμπωτά ανταλλακτικά που διαθέτει.

 

Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά, σε συμμόρφωση κατά DIN (Γερμανίας).

 

Το νερό που καθαρίζεται από τα φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές.

 

 Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών.

 

Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία

 Αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών να εισχωρήσουν στον οργανισμό.

 

Προϊόν της χρονιάς 2012 !

 Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR, έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη χρονιά 2012.

 

Δεν αφήνει κατάλοιπα άνθρακα!

 Το ανταλλακτικό του είναι ενσωματωμένο στο κορμό και έτσι αλλάζοντας το, αλλάζεται και τον κορμό. Αυτό εξασφαλίζει επιπλέον προστασία από βακτηρίδια.

 Ο αντάπτορας εγκαθίσταται μόνιμα πάνω στη βρύση, επιτρέποντας την αλλαγή ροής του νερού από φιλτραρισμένο σε αφιλτράριστο, για πλύσιμο πιάτων. Διαθέτει ενσωματωμένο χειροκίνητο ημερολόγιο στο πάνω μέρος.


Δείτε το βίντεο αλλαγής ανταλλακτικού:

 

Στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχει ένδειξη με ημερολόγιο που σας υπενθυμίζει το μήνα για την αλλαγή των ανταλλακτικών φίλτρων.

 

Κατακρατήσεις των φίλτρων - Tested and Certified by NSF/ANSI Standard 42 & 53

Από δόση ανταλλακτικού φίλτρου στα:10 λίτρα375 λίτρα750 λίτρα1000 λίτρα 
Χλώριο100% 100% 98%95%
     
Πετρελαιοειδή98%92% 90%90%
     
Φαινόλες99%97% 91%91%
     
Χλωροφόρμιο100%100% 95%95%
     
Μόλυβδος98%95% 92%92%
     
Υδράργυρος97%93% 90%90%
     
Φυτοφάρμακα95%95% 92%90%
     
Οσμή κακή γεύση100%100%100%100%

 

Συμβουλές για την χρήση.

1. Μετά την τοποθέτηση της συσκευής, αφήστε το νερό να τρέξει για 10 λεπτά. Κλείνουμε την βρύση μας για 10 λεπτά. Ξανά ανοίγουμε τη βρύση μας ώστε να περάσει το νερό από το φίλτρο άλλα 10-15 λεπτά.

2. Αν το φίλτρο δεν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.

3. Να θυμάστε πως μικρότερη ροη νερού σημαίνει καλύτερη απόδοση του φίλτρου και η διάρκεια του εξαρτάται από την ποιότητα νερού του δικτύου της περιοχής.

4. Για να μην ξεχνάτε εγκαίρως να αλλάζεται το φίλτρο, ρυθμίστε το ημερολόγιο περιστρέφοντας το έτσι, ώστε o δείκτης να δείχνει τον τρέχοντα μήνα.

5. Μην φιλτράρετε ζεστό νερό! Απαγορεύεται να φιλτράρουμε ζεστό νερό σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από +40 βαθμούς κελσίου.

6. Απαγορεύεται να φιλτράρουμε οποιοδήποτε άλλο χημικό ή υγρό πέραν του νερού.


Περιλαμβάνεται στη συσκευασία :

Α. Παροχέας νερού για τη σύνδεση στην οικιακή βρύση.

Β. Μετατροπέας σπειρωμάτων (αντάπτορας) για να μπορεί να τοποθετηθεί στις περισσότερες οικιακές βρύσες.

Γ. Ένδειξη υπενθύμισης (ημερολόγιο) αλλαγής των φίλτρων στο πάνω μέρος της συσκευής.

Δ. Το πρώτο ανταλλακτικό φίλτρο.
 -Παροχή: 0,3 λίτρα /λεπτό.
-Διαστάσεις(mm): 130 x 60
-Πλάτους: 95 mm
-Ύψους: 132 mm
-Βάρους: 0.26 Kg
-Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 40⁰C
 Διάρκεια ανταλλακτικού έως κάθε περίπου 3-4 μήνες ή 750-1000 λίτρα, ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος, να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.

 

Εγγύηση προϊόντος

 Το Aquaphor Topaz έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια. Για να μην θολώνει το νερό από την πίεση μετά την φίλτρανση και για να εξασφαλίσουμε ομαλή λειτουργία του φίλτρου, η πίεση δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 5 bar. H εγγύηση δεν ισχύει αν η πίεση στην παροχή νερού είναι μεγαλύτερη από 5 bar.

 

Πιστοποίηση

 Αποτελεσματικότητα των φίλτρων - Tested and Certified byTUV NORD (Essen Germany) - LGA - RU Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας - CE.

 

Ανταλλακτικά Προϊόντος:

 

AQUAPHOR-TOPAZ

  

 

 

  • Κατασκευαστής: AQUAPHOR
  • Κωδικός Προϊόντος: A-15000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Λήξη Προσφοράς
  • 31,00€
  • 25,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

Ετικέτες: Aquaphor Topaz