Υπηρεσίες στη Μετακόμιση Αποθήκευση

Υπηρεσίες στη Μετακόμιση Αποθήκευση

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης.

Στόχος μας είναι το τέλος της συνεργασίας μας να σας βρει χαμογελαστούς.

Το χαμόγελο σας, είναι ο επόμενός μας πελάτης.
 


 


 

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμιση και συσκευασία του οικιακού ή επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

Η από το 1999 εμπειρία μας και οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν τα εχέγγυα για μια ήρεμη αρμονική μετακόμιση, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.
 


 


 

Τα γραφεία μας μαζί με τις αποθήκες μας, βρίσκονται στην οδό Οιδίποδος 19 στα Σεπόλια, σε πενταόροφο κτίριο και με εύκολη πρόσβαση τόσο με μετρό όσο και με λεωφορείο.
 

 
 


 

Είμαστε στην διάθεσή σας για να λύσουμε όποια απορία έχετε σχετικά με την αποθήκευση της οικοσκευής σας, να σας δείξουμε τους αποθηκευτικούς μας χώρους και να συζητήσουμε μαζί κάθε λεπτομέρεια για την μεταφορά ή την αποθήκευσή σας.
 


 


 

Ο σεβασμός για την αξία της αποθήκευσης του εξοπλισμού σας, ήταν οδηγός μας στο να δημιουργήσουμε ανεξάρτητες αποθήκες σε ορόφους αντισεισμικού κτιρίου που διαθέτουν:
 

1. Συναγερμό Πυρανίχνευση & Κλειστό Κύκλωμα παρακολούθησης CCTV.
 

2. Ασφαλιστική κάλυψη μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη.
 

3. Αναλυτική καταγραφή του αποθηκευτικού χώρου, έτσι ώστε να είστε απόλυτα διασφαλισμένοι για την ακεραιότητα του εξοπλισμού σας.
 

4. Όχι κρυφές χρεώσεις. Η χρέωση αποθήκευσης γίνεται μόνο για τα κυβικά που καταλαμβάνει ο επαγγελματικός ή οικιακός εξοπλισμός.
 

5. Αμεση πρόσβαση στον χώρο αποθήκης έξι ημέρες την εβδομάδα.
 

6. Όχι χρονική δέσμευση ως προς τη διάρκεια της αποθήκευσης του εξοπλισμού.

 


 


 

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, τα οποία διαθέτουμε για οποιαδήποτε μεταφορική ανάγκη σας παρουσιαστεί, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 


 


 

Ακόμα, μπορούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με το πως θα συσκευάσετε εσείς οι ίδιοι με ασφάλεια τα έπιπλα, τα υαλικά, τα ρούχα σας, δίνοντάς σας συμβουλές, έτσι ώστε εξοικονομώντας χρήματα, να κάνετε μια μετακόμιση χωρίς ζημιές.
 


 


 

  H εταιρία μας έχει φέρει σε πέρας δύσκολες και απαιτητικές μεταφορές με πελάτες, μεγάλους οργανισμούς και εταιρίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.


 


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.