Η Εταιρεία Armonia Energy

Η μεταφορική εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις Μετακομίσεις , Μεταφορές και Ενοικιάσεις Αποθηκών.
Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Μπαρβέλη Αλκιβιάδη στις 13 Οκτωβρίου 1999 με σκοπό να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης και με γνώμονα να καλύψει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες, για ποιοτική μετακόμιση, και αποθήκευση οικιακών και εταιρικών εξοπλισμών με πολύ προσεγμένες συσκευασίες και πάντα με ευγένεια προς τον πελάτη.

 

Το όνομα "Armonia Energy" προήλθε από αυτόν ακριβώς τον σκοπό και στόχο. Η εμπιστοσύνη που θέλαμε να κτίσουμε στην σχέση πελάτη και εταιρίας και η πίστη ότι ο πελάτης μετά την μεταφορά θα είναι ήρεμος και ευχαριστημένος, βλέποντας ότι όλα πήγαν όπως θα έπρεπε, μας οδήγησε σε αυτό το όνομα. Το 2007 και μετά από την εμπειρία που αποκτήσαμε στις μεταφορές και αποθηκεύσεις προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός πρωτοποριακού τρόπου αποθήκευσης οικοσκευών και επαγγελματικών εξοπλισμών σε ανεξάρτητα δωμάτια τα οποία διαθέτουν δική τους αυτόνομη κλειδαριά. Με αυτόν τον τρόπο και έχοντας επιπλέον δικλείδες ασφαλείας το σύστημα συναγερμού, την πυρανίχνευση και την ασφαλιστική κάλυψη, διασφαλίσαμε ότι τα πράγματα των πελατών μας θα είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμα και ασφαλή.
 

 Στοχεύοντας με το πέρασμα του χρόνου όλο και περισσότερο σε υπηρεσίες και προϊόντα που προάγουν την υγεία και το ευ ζην πρώτα εμάς των ιδίων και κατά συνέπεια των πελατών μας, έπειτα από ενδελεχή μελέτη και δοκιμές, σχετικά με τα ευεργετικά αποτελέσματα για τον άνθρωπο της υπέρυθρης θέρμανσης, το Σεπτέμβριο του 2011 αντιπροσωπεύσαμε τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης της Τσέχικης εταιρίας Fenix. Τα αποτελέσματα αλλά και τα σχόλια των πελατών μας σχετικά με τα προϊόντα της Fenix και ιδιαίτερα για την ποιότητα και ανωτερότητα της υπέρυθρης θέρμανσης έναντι όλων των υπολοίπων θερμάνσεων, μιας που στην ουσία μιμείται τον ήλιο, ο οποίος θερμαίνει την γη με την ευεργετική υπέρυθρη ακτινοβολία.
 

 Αυτό μας έδωσε δύναμη ώστε με περισσότερη θέρμη να συνεχίσουμε την έρευνα μας σχετικά με προϊόντα τα οποία προάγουν την υγεία του ανθρώπου. Ο προβληματισμός που είχαμε για πολλά χρόνια σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού και η αναζήτηση τα τελευταία δυο χρόνια για καινοτόμα προσιτά προϊόντα σχετικά με το φιλτράρισμα του νερού, μας έφερε μπροστά στα πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα της Aquaphor, μιας Ρώσικης εταιρίας που εξελίχθηκε σε διεθνή ηγέτη της παγκόσμιας αγοράς συστημάτων καθαρισμού του νερού. Με μοναδικές τεχνολογίες στην κατασκευή φίλτρων και με όλα τα εξαρτήματα να κατασκευάζονται και να ελέγχονται από την ίδια την εταιρία, δίνοντας την δυνατότητα στην Aquaphor να κατασκευάζει φίλτρα εξαιρετικής απόδοσης, φιλικά προς τον χρήστη και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.
 

 Οι μελλοντικοί μας στόχοι θα κατευθυνθούν σε προϊόντα που προάγουν το ευ ζην και την υγεία του ανθρώπου, μιας και η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες που θα είναι χαρούμενοι με τα προϊόντα που αγοράζουν, αφού θα βλέπουν τις ευεργετικές συνέπειες στον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό για μας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορούμε να έχουμε.


Το χαμόγελό σας είναι ο επόμενος πελάτης μας.